Monday, 3 June 2013

i'm gonna miss you a lot :(



Bismillahirrahmanirrahim . huh . actually banyak yang saya nak cerita dekat blogger nih . Tapi taknak la cerite semua kan . sikit-sikit sudaa la . hahaha . Hmm . k . okay lets start . for the first of all , Tasha nak cerite about my ex . bukan ex . Tasha tak pernah anggap dia ex . die bukan ex Tasha . actually Tasha benci perkataan ex tuh . yelaa , biase orang kutuk-kutuk kan yang ex ni mcm ni la , mcm tu laa . kan ? Tasha x nak la anggap die mcm tuh . Tasha anggap dia tu adalah lelaki yang pernah bahagiakan Tasha . pernah hadir dalam hidup Tasha . pernah happy kan Tasha :') dulu . sekarang tak lagi . i don't know why but its all over right now . and i feel so............sad :'( takde jodoh maybe . kan ? jodoh pertemuan semua Allah S.A.W yang tentukan . kite sebagai hambanya , hanya tahu merancang . yang tentukan , Allah .
okay pendek kata , Tasha memang sayang giler dekat dia . tak tahu nak cakap mcm mne tp mmg Tasha sayang sangat-2 dekat die . Tasha TAK PERNAH sayang orang laen mcm mane Tasha sayang die . i don't know why tp mmg perasaan sayang tuh kuat tertarik bile ad dengan die . n now i miss him........... :'( tapi sekarang , dia da pergi n i feel so lonely . bukan pergi yang meninggal tuh tapi pergi dari hidup Tasha . korang jangan fikir laen pulakk .
Sebenarnye kan , Tasha nak sangat berbaik ngn dia semula . As friend pun tak pe . janji selalu tegur , selalu care , selalu baik mcm BFF . tapi kalau nak berbaik balik tu perkara yg mustahil kan . maybe dia da taknak ada ap-2 urusan ngn kite lg ke , ap ke kan . kite tak tak tahu semua tuh . 
Honestly setiap kali Tasha online Fb , Twitter , Tasha selalu stalk die . selalu tgok perkembangan dia . selalu tgok gambar-2 dia . selalu tgok wall die .  Sampaikan bile Tasha duduk sorang2 dalam bilik , bersendirian , air mata Tasha mengalir . nih baru stalk . kalau one day dia da ada yg laen , pengganti Tasha , mcm mane la kan . maybe banjir . hahahaha hmm . Tasha setiap hari stalk die . jujur Tasha cakap . sampai hari ni Tasha still stalk . n now tengah bukk wall Fb die la nih smbil update blog :) Tasha tak tahu kenapa , tapi mmg Tasha akan stalk die . mcm ni la kalau da betul-2 da sayangkan someone tu kan . tetap care even da x de pape :') Tasha banyak kali terdetik dekat hati nak tegur dia . Tapi x tegur-2 pun . Tasha takut . x berani :( Terpakse tahan rindu . Tasha selalu check fon Tasha takut kalau-2 ad text dari die ke ap kan . Tapi tak ada . Tasha still harap ad text dari die . i don't know why :( text-2 die yang lepas-2 , Tasha tak buang pun . gambar die dalam folder "BIYY" pun Tasha x delete . wallpaper home fon Tasha pun still gambar die . Tasha x ubah sikitt pun . semua moments ade dalam tuh . bole check if u want :') 
Tasha rindu dia sekarang . rindu sangat-2 :'( Tasha rinduu cara die layan Tasha , berborak ngn Tasha dekat fon , cakap iloveyou pe semua , manje-2 dengan Tasha , cara die bg nasihat dekat Tasha , care die try happykan Tasha bile Tasha x de mood , mara Tasha bile Tasha salah , selalu carring pasal Tasha , care die try pujuk Tasha bile Tasha merajuk even die tahu yg die x pandai pujuk n bnyak lagi................. :') i miss all that moments sayang :'( saya perlukan awakk . saya tak boleh lupekan awakk . saya tak boleh berhenti sayangkan awakk . saya tak boleh :'( saya da cube n its hard to do . really hurt :'( 
waktu awakk lafazkan ayat  dekat Fb kan sayang , air mata saya terus mengalir wak . sumpah saya tak tipu . saya tak tahu kenapa awakk lepaskan saya pada hari tuh . saya tak tahu ap salah saya . saya betul-2 sayang awakk . saya tak tahu kenapa awakk mungkir janji awakk . saya masih pegang lagi janji-2 awakk sayang . saya tak tahu kenapa awak sanggup lepaskan saya mcm tu je sedangkan awakk tahu yg saya btul-2 sayang awak , bnyak kali wak saya ckp saya tknak putus tp awakk tetap dengan keputusan awak . hati saya sakit sayang waktu tuh . bnyak kali saya merayu x nak putus . bnyak kali saya ckp saya sayangkan awakk tp awak ? hmm.......
biler awakk da cakap mcm tu , saya terpaksa terima . saya da x bole nak buat ap-2 waktu tu :'( 
saya betul-2 kecewa . saya sayang awak tapi ini yang awakk balas :( 
 
sayang , awak ingat tak waktu awak bagithu saya yang awakk jatuh cinta dekat saya ? mase tu saya still kapel ngn ADHA . waktu tuh bulan 9 . awak ingat tak ? ingat tak wak ? waktu tuh saya betul-2 tak percaya n terkejut sangat sayang . saya tak sangke awak bole ckp mcm tuh :') n suddently , bulan 12 . pade tarikh 24.12.2012 . Alyn call saya . gune no awakk . die kata , awakk yang suruh call . n then Alyn berborak ngn saya , text dengan saya tnya saya mcm-2 dengan satu tujuan nak satukan saya dengan awak . pukul 9:43 p.m awak anta text awakk nak couple ngn saya . awakk cakap awakk da sayang saya , awakk taknak tipu perasaan awakk lagi . ingat tak wak ? mase tuh saya btul-2 happy sayang n  then saya terima . malam tuh kredit saya habis , awak call saya , awak cakap " esok topup tau . nanti kite dapat mcj . iloveyou " awak cakap sambil awak gelak sebab awak cakap awak malu mase tuh . mase tuh awak dekat desaru , saya dekat pahang . ingat tak wak ? esoknya saya da gerak balik JB . sejak dari tuh , kite asyik text je kan wak ? bnyak benda kite share sesame , saya happy sangat wak :') n then pada tarikh 27.12.2012 , hari ke-4 kite couple , awakk ajak jumpe . dekat pb . ingat tak wak ? mase tuh kite jalan same2 , awakk maen fon saya , saya maen fon awakk , kite g karaoke same2 , n then awak taknak nyanyi . bnyak kali saya suruh awak nyanyi tp awak taknak . malu katenye . comel je awak masa tuh sayang . then pukul 4 , awak cakap awak nak balik . saya rase mcm x nk bg awak balek je . tp awak ckp awak ad hal . so saya bg awak blek . tp fon awak saya sembunyikan . awak mntk , saya tak bg . saya ckp da hilang . pastu awak mara , awak keluar dri bilik karaoke tu kan . hahahaha . mmg comel sangat care awak mara . then saya pun kluar . awakk nmpk saya , awakk dtg dekat saya , saya bg fon awak blek . pastu saya check fon saya , ad draft . awakk tulis " biy balek dulu tau sayang . ayunk jgn balek lewat sangat ea . tau . iloveyousomuch ! " terharu saya wak :') then , kali kedua kite jumpe dekat Tasek . mase tuh Hariz nak smbut birthday kak Fauziatul . kan ? awakk ingat tak ? mase tuh kite pergi naek kereta kakak awak . balek pun same . awak layan je kerenah saya even saya tak banyak cakap n saya malu waktu tu . awak pegang tangan saya , awak cakap awak nak pimpin . awak dengki saya , sebab awak ckp bukan selalu dpt manje ngn saya :') bnyak kali awak kne cubit ngn saya . tapi awak tetap dengki saya . saya happy sayang . kali ketiga kite jumpe , dekat Pb lagi . mase tuh 3.3.2013 n awakk ad lawan Battle Of The Band . awak suruh saya dtg support awak . saya dtg ngn Myra n Ayue . tpi awak bnyak tak layan saya sebab awak ckp awak stress kawan awak x sampai-2 lg sebab barang awak ad dekat die . awak takut die tak bawak . tapi saya think positive . saya masih lagi duduk dekat situ n tgok awak buat persembahan . lepas abes persembahan , awak dtg jumpe saya , saya bg awak hadiah hari jadi awak . awak layan saya sekejap je sebab mase tuh saya da nak kne balek . ibu dalam perjalann nak amek saya . diorg pun otw balek jugak mase tuh . mase balek , awak mintak k*** tapi saya tak bagi . saya cakap awak tinggi . hahahah . then awakk merajuk , awak buat muke comel , awak cakap " takpe la . da , g balek . bye " acacah merajuk . hahaha tp awak senyum n ketawe . comel je . kali keempat kite jumpe dekat CS . mase tuh hari rabu . kite tgok wayang same-2 . dalam panggung , awakk duduk sebelah saya , awak pegang tangan saya tak lepas pun kan . awakk cakap awakk sayang saya , awak baringkan kepala awakk dekat bahu saya . awak manja sangat sayang . balek tu kite gaduh . pasal air . saya taknak la cerita . hahaahaha hmm :') pada 26.5.2013 , awakk datang umaa saya . tapi saya tak keluar pun, saya makin mask ke dalam , awk suruh saya keluar , saya tak keluar pun . hahaha . degilnye saya . then sebelum balek , awakk bg saya coklat . coklat CADBURY FRUIT N NUT . awak bg saya makann kegemaran saya . coklat . saya happy sayang . sekejap je habis coklat tuh :) pastu pade tarikh 29.5.2013 , kite clash :'( sekejap je kan sayang . awak bru je bg saya coklat , tak bpe lame lepastu , kite clash . saya sedih sangat sayang . saya nak awak balik................ :'( saya perlukan awakk . saya sayang awakk . awakk ckp awk nk jge sy ? mne janji awakk ? saya nak awakk hadir dalam hidup saya balek biy :'( saya rindu awakkk . rindu sangat..... :'( kalau awak mintak untuk hadir balik dalam hidup saya , saya pasti akan terima awakk kembali . saya maafkan segala kesalahan awakk . hati saya hanya untuk awakk . saya tak bole lupekan awak . saya tak bole berhenti sayangkan awak . saya gagal buat semua tuh :( 

saya betul-2 rindukan awakk n harap awakk datang balik dalam hidup saya n jadi penunggu tetap dalam hati saya . saya sayang awakk . forever . saya always doakan ap yg terbaik buat awakk biy . semoga awakk happy selalu . saya akan selalu jage awakk dari jauh . selalu perhatikan awakk dalam diam . selalu stalk awakk . jangan lupekan saya k :') i still love you :')
Everyday I stalk your profile, your picture, your text and everyday I miss you. Stalk and miss you is my hobby :*