Wednesday, 23 January 2013

Happy Anniversary 1 Month Biyy :')




jangan lupe jawab salam tuh :') kalau da jawab , bagus lah .comel kan budakk dekat dalam gambar tuh ? die memang comel . Tasha sayang die sangat-2 . Tasha x nk kehilangan die . Tasha x nk gaduh-2 dengan die lagi . Tasha x nk marah-2 dy lg , Tasha x nk bt dy saked haty lagi . cukup lah dengan ap yg Tasha pernah lalui selame ny :') Tasha da serik da . semalam , Tasha da bt dy kecewa . Tasha da bt dy marah . Tasha thu tu semua sala Tasha . Tasha x patut bt dy mcm tuh . Hmmm :'(
cter dy mcm nih . Tasha ad sorang kawan . nme dy Hafiz . Tasha x de la rapat cgt dgn die . die pernah mnx couple dengan Tasha , tp Tasha x accept . x thu la kenape . maybe sebb Tasha x ready lg time tuh .  budak-2 lg, pemikiran pun x de la matang sangat . poyo jeh ~
Tasha bersweet2 dalam twitter dengan Hafiz . Tasha yg ajak . yee , memang Tasha yg ajak dy bt mcm tuh , sebb ap ? sebb Tasha saked haty tgok Azfar layan kawan dy lebih-2 . geram , sebab tuh Tasha bt mcm tuh . bukan niat Tasha nk balas balek ap yg dy bt , tp ............ :'( Tasha x thu la kenape . 

Tasha x de niat pun nk bt Azfar marah . Tasha sayang sangat-2 dekat Azfar . Tasha bkn ap , habes tuh Tasha da saked aty cgt , sebb uw Tasha bt mcm tuh . Tasha thu cre Tasha tuh salah . :'( n then , Azfar bce semua ap yg Tasha tweet dgn Hafiz . Azfar mara , dy ckp dy saked aty , x de mood . Tasha anta IM bnyak kali , tp dy x balas pun :'( Tasha kol bnyak kali , lebih dry 40 kali Tasha kol dy , tp satu panggilan pun dy x jawab :'( sebak sangat haty nih waktu tuh :'( sedih sangat . air mate Tasha da mule mengalir waktu uw . sampai sembab mate ny . merah semua :'( Tasha risau la takud-2 kalau dy mnx break :( sebb Tasha sayang die . Tasha x nk la break .
i'm cry , cry , cry n cry again :'( sampai la tertidur . x lame lepas tuh , fon tasha berbunyi . ad mesej masuk . rupe2nye mesej tuh dry Azfar :') dy anta msej ' Hi , Please Call Me Back ' Tasha pun kol lah die . kali ny dy jwab kol Tasha . n then dy tnye ' Kenape kol ? sorie tdy x angkat fon , tertidur ' dalam haty Tasha wktu tuh , ' saya tahu awak tak tidur . sokay la . saya paham '
banyak kali die tnye kenape , tp Tasha just jawab TAK DE PAPE . Hmm :'( dy ckp dy x maraa , cume x de mood je . sebak giler hati nih waktu tuh . air mate terus je mengalir biler dgr suare dy :'( rase bersalah sangat-2 sebab bt keje bodoh tuh :'( 

Tasha x nk la dy fikir yg Tasha ny x setia ke , suke miang ngn jantan lain ke ap ke , Tasha x nk dy fikir mcm tuh . Tasha bkn mcm uw .  x de niat pun nak bt awak saked haty biy :'(
banyak kali dy tnye kenape dalam kol , tp Tasha diam jeh wktu tuh . x nk cakap . lame la jugak Azfar ckp sorang-2 dalam kol . Hmm :( Tasha bukan tanak cakap , Tasha tga nanges wktu tuh . x bole nk kwal air mate dry x jatuh . air mate asyik mengalir je . sebb tuh Tasha diam , x nk ckp ape-2 . suare Tasha pulak da serak wktu uw . da laen .
Tasha mmg x bole nk ckp ape-2 waktu tuh . memang x bole . asal nk ckp je , air mate mengalir . Tasha kalau bole x nk nanges sebb Azfar lg tp x thu kenape , air mate ny asyik mengalir jeh :'( x nk berhenty . Bnyak kali Tasha tahan dry air mate ny x mengalir , tp mengalir jugakk . x thu kenape . mmg x bole nk tahan wktu tuh .
Tasha x thu la kenape , kalau Tasha gaduh dengan Azfar , merajuk dengan Azfar , kecewa dgn Azfar , mesty Tasha yg nanges , even bende uw memang sala Azfar ataupun Tasha sendiri . haih ~
ramai ckp , nanges sebab laky ny bodo -_- . kan ? tp dalam mse yg same , dgn cre menanges tu lah kite bole luahkan ap yg kite rse . perempuan bukannye kuat mne pun . hanye mampu MENANGIS :')
x lame lepastuh , fon maty . sebab kredit da x de . da habes . sampai situ jelah dpt dgr suare dy . haih ~ da la , tutup story pasal ny . da berair da mate ny :')
Hari nih hari Khamis , 24.1.2013 . hari nih merupekan Hari ulang tahun kelahiran nabi Muhammad S.A.W . :') n hari nih jugakk , ary Anniversary kitorang yg ke 1 bulan :')
even banyak gaduh pun , Alhamdulillah x de la sampai mnx break . Tasha bahagia biler ad dgn dy , selalu luangkn mse dgn dy even kitorang jarang jumpe sekalipun :') Tasha percye dy setia , Tasha yakin dy x mcm lelaki laen , n Tasha thu dy x seterok ADHA .


biy , ayunk sayang biy sangat-2 n ayunk nak biy thu itu :')
ayunk tanak gaduh-2 dengan biy lagi , ayunk x nk kite bertengkar lagy , ayunk x nk sakedkn haty biy lagi . yg pasal Hafiz tuh , ayunk mnx maaf sangat-2 n ayunk jnjy , ayunk takkan layan die lebih-2 lagi :') ayunk x kn bergaul dgn dy lagi . and dekat sch , kalau dy pandang ayunk or panggel ayunk , ayunk x kn layan . oke ? ayunk jnjy dgn biyy . i'm promise .biy , ary ny 24.1.2013 . sedar x sedar , da cukup 1 moth da kite couple :') Happy Anniversary biy . iLoveyousomuch :* biy jangan nk gedik-2 miang dengan perempuan lain . kalau ayunk dpt thu , siap biy ! ingat ny . ayunk harap relay kite ny kekal la sampai ke akhir hayat . In Shaa Allah dengan izinnye . AMIN :) ayunk ny x de la perfect mne . bnyak kekurangan . n ayunk thu , ayunk ny kuat merajuk n biy x suke itu -_- kan ? hahaha :D iLoveyou MUHAMMAD AZFAR :') Salam Maulidur Rasul buat biy sekeluarge :)
PLEASE BE MINE FOREVER :')

No comments:

Post a Comment