Saturday, 18 May 2013

i'm not perfect ~




hai . hahahaha . da lame Tasha x update blog . kesian awak blog . sory la sebab abaikan awakk . Tasha sebuk tahun nih . dgn examnye lagi , PMR lg tahun nih . ahhhhh ! stresss lame-2 :( banyak bende nak kne buat ,. bnyak benda yg nak kne score .
kali nih Tasha exam , ad rombak kelas . haih :'( takut je turun kelas . semua fom 3 n fom 5 ad rombak kelas . kalau turun kelas , prestasi pun menurun , automaik la kan kne turun kelas :(
yang paling padahnye lagi , kalau x dpt score dalam matepelajran teras , Tasha n geng2 yg laen bole d lucutkan jawatan sebagai pengawas sekolah . hmmm :( bnyaknye dugaan .
Tension Tasha dibuatnye . k la , tutup story pasal nih .
Btw , hmm malam tadi , Tasha ngn Az gaduh . Tasha tak tahu kenapa tibe-2 malam tadi dia naek angin sangat-2 :'( kalau bole semua benda tak kena , semua benda yg Tasha buat sala , semuanye tak kena . semuanya salah . Tasha x thu la kenapa :'(
malam tadi memang malam yang Tasha x kan lupe la . Terok Tasha kne mara ngn die . kne tengking semua . Tasha baru ckp sikitt , dia da naek angin . Die mara-2 Tasha . die maraa n terus maraa . Tasha tnye pun , die terus je maraa-2 . sampaikan die taknak jawab pun soalan Tasha tuh . Die ckp die stress . die stress , die penat n die suruh Tasha tukar topik :'( Hmmm
Memang Tasha hampa giler la semalam . Hampa sangat-2 . waktu die mara-2 tuh , Tasha diam jeh . Tasha reply text die pun , Tasha ckp baik-2 even die memang maraa abes-2 dekat Tasha . Tasha still baek dengan die . Tasha still reply text die . Tasha x maraa die balik . Tasha pendam jeh seolah-olah Tasha okay . mate Tasha da bengkak da . menangis . Yee laa , spe x sedih kan bile kne maraa dengan orang yang die sayang :')
Truthly la , Tasha x pena kne maraa ngn boyf sendiri sepertimana Az maraa Tasha malam tadi . first time dalam seumur hidup :') Az sorang je yang penaa maraa Tasha smpai mcm tuh sekali . Mmg lepas geram abes giler la kan :(
Hati Tasha sakit sangat waktu tuh . Sakit sangat :'( Tp Tasha diam jeh . Tasha buat mcm biase . Tasha x amek aty pun ap yg die cakap tuh . Tasha think positive . Tasha x amek series pun benda tuh . Dia maraa sebab sayang kan :')
haih ~ banyak benda yang Tasha nak story dengan die . Tapi apakan daya , keadaan kitorang mcm nih kan :') x mengizinkan . Tasha x nak tambah beban die , x nak tmbah die punye stress .
Tasha x nak buat die tertekan . 
Tasha sayang dia . sayang sangat-2 . mcm-2 yang Tasha da pena lalui ngn die same ad suka ataupun duka . Kawan-2 Tasha ckp , kalau lelaki tuh btul-2 sayang dekat kite , die tak kan abaikan kita , buat kite menangis sebab die . Hmmm . entahlah geng ~ Semalam Tasha onl fb , Tasha nmpak Az ad amek gambr ngn sorng budak perempuan nih , sweet sangat :') Tasha onl twitter pun , ad jugak gambar tuh dalam twitter . Ya Allah :') Hanya tuhan je yang tahu ap yg Tasha rase . Sakit sangat sebenarnye :'( malam tuh Tasha sembahyang , Tasha doa banyak-2 dekat Allah untuk dia . Kalau btul die nih jodoh Tasha , dekatkanla kami . Kalau btul die bukan jodoh Tasha , jauhkanlah die dari hidup Tasha . Tasha think positive , yang diorang kawan . x de pape pun . just bergambar even hati nih terluka . Kalau tnye girl-2 lain dekat luar sane pun , diorg akan rse benda yang same . Hmmm . Takpe laa , benda da lepas kan . lagipun malas nak gaduh-2 dengan org yg kite sayang . okay la , Tasha nak offl . Nak makan . Ada mase kite story lagi . Assalamualaikum :')

No comments:

Post a Comment