Sunday, 24 March 2013

holiday , jatuh tangge , stress !



}

hai :* hahaha . lme x update blog . kesian blog Tasha nih . da berhabuk da .
kali nih x nk bebel banyak2 sangat . nih nak cter pasal holiday . yeahhh Holiday ! cuti seminggu nih mcm x de function la siaaa . boring nak mmpus :3 x de pape yang menarik an . semuanye BORING -_-
Hmm . nak ajak ayah n ibu g jalan , tapi masing2 semua buzy dengan keje . keje sch Tasha pun berlambakk . cikgu bg keje sch at kitorang mcm kitorg nih cuti sebulan pulakk an . mcm x bole nak bnyak lg -_- ahhh , stressss guaaaaaa !duduk rumaa bt ap je siaa . x de bt pape pun . Hmm :(
cbe tgok gambar dekat atas tuh . cantik giler an permandangan dia . ya Allah best giler la siaaa kalau dapat pergyyy . function habes . ayahhh , nak pergii situuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! lagi2 kalau ad Ashepar :* mesty best . wkwkwkwk :v bayangkanla , dpt spent time ngn die bile pergy tempat tuh . da la lawaa , best , udara segar , bole mandi-manda pe semua . eeeeee Ya Allah bestnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ! nak pegy !
tp tuh semua angan-2 je :( bkn dapat pergy pun kalau ckp ngn ayah anty . ayah kn gedik :p hahaha xD
eeee malam tadi . Ya Allah bengang kuasa 2000 la siaaa . nk thu sebab ap ? Tasha JATUH TANGGA woi ! ahahaha . saked giler :'( mmg x bole bla la siaa malam tadi . pengalaman pahit :'( x thu mcm mne bole jatuh . Tasha rse ad orang tolakk . series . Tasha da pijak da tangge tuh btul2 . tp x thu acane bole jatuh . and on that time i feel like arghhhhhhhhhhhhhh ! tension guaaaa ! saked giler :'( kuat pulak tuh dy terhentak . saked sangat :'( abes bengkak , lebam , biru pe semua :'( x bole tdur mlm tdy :'( mentang2 semalam Anniversary Tasha ngn Azfar yg ke 3 months , dy bole pulakk bg Tasha hadiah lebam2 sempena Anniversary kitorg tu kn . Hmmm :'( dugaaan ~
ibu n ayah x tahu , Tasha x bgthu pun . Tasha diam jeh . sebb anty kalau Tasha bgitahu , ibu mesty suruh g klinik . guaa da la forbia siakk dengan ubat . pahit ! x sedapp ! eeee . x suke3 :p Tasha ngadu dekat Azfar , pasuw dy ckp dy suruh g klinik sebab dy takudd maken terok . atotototo :') sweet sangat baby kite sorang nih . konon caring letuww . hahahha :D iloveyoubiyy :* 
las2 , Tasha x pergy pun klinik , Tasha biar jeh . sekarang pun maseh sakit lagi . x larat nak bangun . jalan pun da mcm momia da . terumbang-ambing mcm kapal nak terbalik . hahahaha :D kelakar la Tasha nih . arokk gilerr -,- hahahahaa :'( sakeddd :'( sabar jelaa siaaaa :'(
hari rabu Ashepar ajak jejalan :* wuuuuu ~ tgok wayang katenye . hahahhaha . tp ad syarat , dy ckp , kalau pegy sne , die nak Tasha ngn die jeh . berdua -,- bru ad privacy . alolololo :* hahahaha . entah ape2 jelaa si keding busukk gedikk omey tuh . nakal btul . elakkan kne terajang jeh -,- wkwkwkwk :v
x sabar nak jumpe die . even sekejap pun jady ar kan ? asalkan bole lepas rinduu . yee ar , kitorg x contact , call n mcj pun jarang2 je . sebb dy celcome . Tasha pulak maxis . caj pulak 10 sen . bapakk mahal . Hmmm :( rinduu nak text2 ngn dy mcm dulu , sweet2 ngn dy , oncall memalam pe semua :'( tp semua tuh da x de . fon pun sunyi je . balek2 maxis , hotlink , sos je yg selalu text Tasha . Azfar x de pun -,- ny semua gara2 toyol x de otakk tu la ! maen curi2 fon orang pulakk 3:) miskin cgt ap smpai fon orang pun nk curi ? bodoh btul . susaa la aku nak contact ngn dy lagi bangang ! eeee stresss guaa lelamee ! rse mcm nk bunuh2 je si toyol tuh !
senanye gua tgaa tunggu Azfar text guaa nih . tp x de pulakk -_- sabar jelaa ~ dy lupe guaa ar tuh 3:) errr . bz cgt dengan keje , sampaikan aku2 sekali dy lupe . kuajaq btul :p sabo je ~ naseb baek gua sayang lu. kalau x , da lame kepale lu hilang ! kahkahkah xD hahahaha . oke la , nk off , nak shutdown . nak bt keje sch . lgpun da banyak gua merepek , meroyan dalam nih . stresss ! Assalamualaikum .
isayangAshepar :*

No comments:

Post a Comment